Specialdesigns

Vi laver mange forskellige special designs. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi er altid med på en spændende ide, vi nyder at få special design ind, da det er med til udfordre vores kreativitet. 

Special design kan være alt lige fra at sy en brudekjole om til dåbs- eller konfirmationskjole til en helt ny prototype der skal udvikles som tasker, tøj, praktiske løsninger. Vi er klar til at tage udfordringen op!  

Dåbskjole
Der er altid en spændende historie for hver dåbskjole. Nogen skal laves en dåbskjole af moderens, mosters/fasters, bedstemors eller oldemors  konfirmations- eller brudekjole. Andre vil gerne have en helt ny. 

Hvis du skal have lavet en dåbskjole er det vigtigt du er ude i god tid da det ikke bare lige er en vi laver. Vi skal have bestillingen ind senest 2 måneder før dåbsdagen – men helst før. 

Booking/forespørgsel læses længere nede her på siden. 

Tøj
Har du en yndlingsbluse, skjorte, bukser, nederdel, osv. der er ved at være slidt eller som du gerne vil have lavet flere af, er det noget vi oftest kan hjælpe med.

Du kan også være faldet for noget super lækkert stof og tænkt det vil jeg have lavet til en trøje, et par bukser, en kjole osv. – så er det også noget vi oftest kan hjælpe med.

Vi vil guide dig på bedste vis til den bedste løsning og det helt rette. Du er også velkommen til at komme med et billede vi kan arbejde ud fra. 

Vi gør tit det når vi skal lave tøj/mønstre fra bunden, at vi laver en prøve i noget billigt stof og får den til at sidde perfekt, inden vi syr tøjet op i det rigtige stof.

Booking/forespørgsel læses længere nede her på siden. 

Prototype
Skal du have lavet en prototype af et produkt er det noget vi rigtig gerne vil hjælpe med, da det oftest er en rigtig spændende proces med udvikling. 

Vi kan rigtig godt lide den kreative proces der ligger bag udviklingen og er gode til at vurdere hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan.

Booking/forespørgsel læses længere nede her på siden. 

Praktiske løsninger
Har du noget der irriterer dig i hverdagen eller noget der kunne gøre din hverdag lettere, kan vi måske i fællesskab finde den perfekte løsning. 

Det kunne f.eks. være

  • Tøj der ikke når sammen på ryggen pga. sammenfald eller lign.

Booking/forespørgsel læses længere nede her på siden. 

Booking af tid
Når du skal booke tide er det vigtigt du ringer i god tid. Jo tidligere du ringer des nemmere er det at finde de helt rigtige tider til dig. Især når det er special designs der skal bruges til en bestemt dato skal du ringe i rigtig god tid. Jo større chance er der for at få de tider der passer dig bedst.

Vi gør altid vores bedste for at finde de bedste tider. Hvis der ikke er tid en bestemt dato og tid, kan vi desværre ikke bare lige.. 

Når der er tale om special design foregår det oftest på den måde at vi booker en time. Her snakker vi om det ønskede produkt, aftaler alle detaljer og om det overhovedet kan lade sig gøre. Vi aftaler også det videre forløb for netop dit produkt.

Booking kan ske på tlf.: 50 74 70 79 eller via vores side på Facebook

Unikuum – Skrædderi og design